Reviews

Michelle Hondenschool
Wij hebben met onze pup een puppycursus gevolgd bij Chantal. Ze is een fijne instructrice, die graag met je meedenkt en het beste voor heeft met de beestjes! Onze pup heeft meer zelfvertrouwen gekregen en vond de lessen ook erg leuk. Twijfel je ergens over? Dan kun je altijd jouw vraag stellen en wordt er met je mee gedacht. Chantal is enthousiast, open en duidelijk - wat wij bijvoorbeeld heel fijn vonden was dat ze ook uitleg gaf 'waarom' iets op een bepaalde manier werkt, wat erg fijn is bij het trainen met de pup buiten de cursus. We zijn zeker van plan een vervolgcursus te volgen!
Mareann Hondenschool | Dierverzorging aan huis
"Heerlijk, een pup in huis!" Dat was en is ook zo. Wat ik niet wist, was dat ik het meeste dat zó logisch is, gewoonweg niet wist. Domweg omdat ik de taal van de hond niet genoeg spreek. Ik heb zóveel geleerd van Chantal in die periode! Kennis en kunde plus een geweldige sensitiviteit voor wat de honden zou eigenlijk 'zeggen'. En het vermogen om dat dan te vertalen ;-) Absolute aanrader, die lessen van Quispelt. Al dat gedrag zó helder uitgelegd dat je denkt: "Hoe kan het, dat ik dit nooit eerder zelf zag...?!" Daarnaast zijn wij ook bijzonder blij met de lieve en kundige verzorging aan huis van onze kat als wij met vakantie zijn. Altijd in goede handen, we weten dat onze Noor de aandacht en kriebels krijgt die ze graag wil (op haar manier natuurlijk, het blijft een kat). Zowel vakantie als weer thuiskomen is zeer relaxed zo! Dus ook hiervoor: absolute aanrader!
Suzan Gedragstherapie | Hondenschool | Bach bloesem therapie
Chantal weet op een positieve en geduldige manier samen met jou en je hond te werken aan een fijne samenwerking tussen dier en mens, en doet dit bovenal met veel plezier! Ook een aanrader voor uitlaatservice vanuit huis en Bachbloesems op maat!
Volgende
Whatsapp Quispelt
Email QuispeltBel Quispelt