Uitlaatservice

Soms komt het even niet uit om op tijd thuis te zijn voor jouw hond. Dan is het prettig als ze even uit huis mogen, hun behoeftes kunnen doen en even lekker kunnen ravotten met iemand. Hiervoor kun je mij inschakelen met de uitlaatservice. We kunnen vaste dagen en tijden afspreken met gegarandeerd plek, ook kun je flexibel blijven en losse dagen en tijden aanvragen. (hoe later de aanvraag hoe kleiner de kans op plek)

Privé uitlaat is ideaal voor de oude, jonge, of bange honden onder ons die niet goed samen kunnen met andere honden of simpelweg niet los van de lijn kunnen. Tijdens de wandeling is er ruimte voor training en spelletjes, uiteraard is er altijd een goede kriebel beurt aan bod. Alle honden zijn welkom, ook met gedragsproblemen zoals trekken aan de lijn of reactief gedrag. Bij gedragsproblemen is er voorafgaand een gedragstherapie en/of lessen plicht. Dit in verband met de juiste training, onze viervoeters worden alleen maar krachtiger als wij samen in dezelfde richting werken aan het probleem. Gedragsproblemen zijn belangrijk om aan te pakken voor het welzijn van hond en mens.

Wil je toch graag dat je hond even lekker los kan rennen in een bos dan is daar zeker ruimte voor, deze wandelingen duren +- 40 minuten.

Reiskosten zijn inbegrepen. Eventuele parkeerkosten zijn voor de klant.

Er is altijd een kennismakinggesprek voordat we de diensten afsluiten. Deze is gratis en duurt vaak niet langer dan een half uur.

Uitlaatservice verlenen wij in en rondom Leusden, Amersfoort, Scherpenzeel, Woudenberg & Renswoude.

Spel, touwtrekken, tijdens een wandeling.
Whatsapp Quispelt
Email QuispeltBel Quispelt