Hondenschool

Een hond is een trouwe en loyale metgezel, een belangrijk lid van veel gezinnen. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat ze de juiste opvoeding en training krijgen, zodat ze gezond en gelukkig kunnen zijn. Hondentraining is niet alleen nuttig voor de hond, maar ook voor de eigenaar, niet alleen de hond gaat naar de hondenschool om te leren. Het trainen versterkt de band tussen mens en hond wat een prettige leefsituatie oplevert.

Quispelt is een gerenommeerde hondenschool die zich richt op het verbeteren van de band tussen hond en eigenaar door middel van professionele, effectieve en positieve training. Onze ervaren instructeurs hebben jarenlange ervaring in het werken met honden en zijn toegewijd aan het helpen van hondeneigenaren om het beste uit hun huisdier te halen.

Op onze hondenschool kun je privéles of groepsles volgen. De groepslessen vinden plaats in kleine groepen van maximaal vier cursisten. Ook kun je gedragstherapie voor je hond volgen.

Je krijgt les van Chantal. “Ik ben gediplomeerd gedragsspecialiste, oftewel kynologisch therapeut. Ik heb mijn diploma hiervoor behaald via de opleiding van Arnoud Busscher. Ook ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Van Hondenspecialisten (NVVH). Minimaal tweemaal per jaar volg ik een bijscholingsdag. Naast deze verplichte dagen volg ik zoveel mogelijk bijscholing, zodat ik zoveel mogelijk up to date blijf. Daarmee kan ik de meest recente informatie gebruiken en met jou delen.

Ik werk vanuit de positieve psychologie. Dat betekent dat ik werk met beloning en dus geen gebruik maak van (lijf)straffen. Sliplijnen of -kettingen en andere corrigerende middelen zijn niet welkom tijdens mijn lessen. Ik ga samen met jou op zoek naar de juiste motivator voor jouw hond.”

De lessen zijn ervoor om je hond te leren kennen en hem/haar de beste opvoeding te geven. Je leert de lichaamstaal van de hond kennen en je leert hoe jij jouw lichaamstaal kunt gebruiken voor een sterke communicatie. Je leert de juiste commando’s te gebruiken om het dagelijks leven zo soepel en veilig mogelijk te laten lopen.

Naast al het serieus leren en training zijn de lessen natuurlijk ook gevuld met spelletjes en trucjes. Je kunt opvoedkundige lessen volgen én er zijn ook gezellige lessen in dog dance, speuren en socialisatie.

De groepslessen hebben een maximum van vier cursisten. Die kleine groepen zorgen ervoor dat je de uitdaging van de andere honden en cursisten hebt en toch alle aandacht krijgt die nodig blijkt.

Onze hondenschool is werkzaam in en rondom Leusden, Amersfoort, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Ede & Veenendaal.


Onze cursussen

Whatsapp Quispelt
Email QuispeltBel Quispelt